Een team van experts

Industriële elektriciteit is onze passie, uw tevredenheid is onze missie. Onze sterke service garanderen we door regelmatige bijscholingen. Expertise kent geen limieten, toch? In een wereld vol verandering zijn we graag uw vaste partner.

Onze missie

Betrouwbare elektrische installaties en klantgerichte service

De duurzame relatie die wij steeds beogen met onze klanten is het evenbeeld van de duurzame elektrische installatie die wordt geïmplementeerd. Onze no-nonsens aanpak waarin transparante communicatie en het leveren van kwalitatieve diensten centraal staan, leidt steevast tot een langdurige samenwerking.  

Service is bij ons geen hol begrip, maar een werkwoord. Onze service vertaalt zich in een 24/24, 7/7 bereikbaarheid voor onze klanten. Een ideale partner voor een productiebedrijf in volle groei.

Xavier en Olivier Devos van Electro Devosco
onze Waarden

Een sterk team

Bij Electro Devosco, een trots familiebedrijf, leven we onze kernwaarden na. Deze principes vormen het hart van onze bedrijfscultuur en sturen ons in alles wat we ondernemen.

Samen: Elk lid van ons team is een essentiële schakel. We werken hecht samen en met respect voor elkaar, wat resulteert in sterke resultaten en duurzame relaties.

Talent: Trots zijn we op ons vakmanschap, met een familiegeschiedenis van 30 jaar in de sector en altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Enthousiasme: Elk project is voor ons een nieuwe uitdaging die we met veel plezier aangaan.

Rechtuit: Wij houden van een directe aanpak en transparante communicatie. Duidelijke gesprekken met elkaar, klanten en leveranciers zijn de basis van onze werking.

Kwaliteit: Half werk kennen we niet. Flexibel en doelgericht werken we aan de mooiste resultaten, met de discipline om de puntjes op de 'i' te zetten.

OVER electro DEVOSCO

Een team van professionele elektriciens met kennis van zaken

Industriële elektriciteit

Wij zijn trots op onze mensen die telkens opnieuw het beste van zichzelf geven. Electro Devosco is gestart in 1988 als een lokale elektricien en groeit op vandaag nog steeds verder uit naar een gevestigde waarde voor industriële elektrische installaties in de omgeving. Inmiddels nemen Olivier en Xavier de fakkel over van Marc en Nadine.

Wat niet veranderde in die 30 jaar is de focus op klantentevredenheid. Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt, van kleine aanpassingen tot nieuwe installaties. Daarbij wordt steeds een korte communicatieketen toegepast die de kwaliteit en flexibiliteit van ons werk ten goede komt. Bovendien wordt veiligheid bij ons hoog in het vaandel gedragen, vandaar dat wij al bijna meer dan 15 jaar met trots het VCA-certificaat bezitten.