Technisch tekenaar

Technisch tekenaar

Je bent verantwoordelijk om projecten conceptueel uit te werken.

Functieomschrijving

Samen met een klein & sterk team staan wij onze klanten dagelijks bij op vlak van residentiële en industriële elektriciteit. Je kan bij ons rekenen op gedrevenheid, expertise en transparantie. Elke dag opnieuw maken we het verschil! En net om dit te blijven doen, versterken wij ons team met een Technisch Tekenaar.

Hoe kan jij het verschil maken?

Als technisch tekenaar ben je verantwoordelijk om projecten conceptueel uit te werken & voor te bereiden:

  • Je gaat mee naar werven om te luisteren en mee te denken. We reiken oplossingen aan.
  • Je stelt schema’s op in E-plan, werkt de database verder uit en maakt kabelberekeningen.
    Hiervoor ben jij onze expert.
  • Je helpt met het opmaken van een prijsbestek en bestelt het nodige materiaal om goed van start te gaan met een project.

Ten slotte stuur je de bordenbouwer aan om jouw schema's te realiseren en ga je deze functioneel testen.

Je profiel

Je bent gedreven, leergierig en je hebt ervaring als technisch tekenaar (E-plan P8). Ervaring met Caneco BT is een plus. Je denkt graag mee in oplossingen, tekent projecten tot in de puntjes uit en je krijgt voldoening als het resultaat er staat. Zelfstandig werken vind je top, maar je maakt ook graag deel uit van een sterk & familiaal team.

Ons aanbod

Bij ons krijg je de kans om jouw eigen stempel te drukken in deze nieuwe en gevarieerde functie. Je maakt deel uit van een warm team van experten en komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf met een moderne werkomgeving waarin we continu investeren. Ten slotte krijg je uitdagende projecten, word je mooi verloond en kan je rekenen op groeimogelijkheden & opleiding.